„...előbb vagy utóbb rájön az ember, hogy ő maga saját lelkének főkertésze, életének irányítója. Felfedezi a gondolkodás törvényszerűségeit magában, és egyre pontosabban megérti, hogyan alakítják gondolatai jellemét, körülményeit, és sorsát”
(James Allan)

A terápia folyamata –
gyakorlati tudnivalókAz első találkozás egy közösen megbeszélt időpontban történik. Ön itt elmondhatja, miben kér segítséget, miben szeretne változást. Ezután a megismert problémát, állapotot felmérve átbeszéljük a további pszichoterápiás együttműködés lehetőségeit, és szükséges feltételeit (keretek, időtartam, célok, módszer..stb).

A pszichés történések sokszor bonyolult összefüggéseken keresztül, közvetetten jelennek meg, ezért pár alkalomra szükség lehet a probléma pontosabb feltárásához. Ezek a találkozások alkalmasak arra, hogy a hozott problémát körüljárjuk, pontosítsuk, lehetőséget adnak – mindkét félnek - az együttes terápiás munka kipróbálására, megtapasztalására, a terápiás célok megfogalmazására. Ez után – ha a probléma igényli - sor kerülhet a hosszabb távú (szóbeli) terápiás szerződés megkötésére. A terápia időtartamát sok dolog befolyásolja. A személyiség működését érintő változáshoz több idő szükséges. Abban az esetben, ha a probléma jól körülírható, és kialakulása, megoldása nem érint mélyebb rétegeket, kevesebb alkalom is elég.

Az első találkozás (állapotfelmérés): 60 perc - 10.000 Ft.
A további terápiás ülések: 45 perc – díjazás a megoldandó probléma függvényében.
FŐOLDAL  |  ELÉRHETŐSÉGEK